Forløb & 1:1 sessioner

Breathwork er for alle! Uanset om dit traume er lille eller stort er Breathwork et fantastisk redskab til at forløse det. Fælles for de fleste traumer er, at de sidder i kroppen og ofte har fået bidt sig godt fast, når vi oplever at være påvirket af det.

Når vi arbejder med os selv, sætter vi en proces i gang. Den proces arbejder så meget stærkere hvis den understøttes så traumet kan forløses og din krop kan give slip. Derfor tilbyder jeg 1:1 forløb, hvor vi sammen kan sætte fokus på DIG, så Breathwork får de bedste betingelser for at arbejde for, i og med dig.

Det er vigtigt for mig at understrege, at det ikke er mig, der healer dig, når du kommer til Breathwork! Jeg holder et space for dig, hvor jeg guider dig intuitivt ved at tune in i, hvad du har brug for, for at gå vejen.

Derfor er der ingen quick fixes, og jeg tilbyder derfor kun forløb og ikke enkeltstående sessioner.

For virkelig at mærke dybde og få noget ud af Breathwork 1:1 – både pga økonomien, men også det dyrebareste, du har – din tid – så kan jeg kun tillade mig at tilbyde 1:1 sessionerne som forløb.

Derfor har jeg kun et-to forløb kørende ad gangen. På den måde kan jeg fokusere 100% på at holde et healende space for din transformation.

Hvis du er nysgerrig på at prøve Breathwork inden du tilmelder dig et forløb, så kan du prøve det online på Facebook, når jeg månedligt guider en online Breathwork session.

Mellem sessionerne vil jeg give dig øvelser og meditationer, som er tilpasset dig, så du på egen hånd kan hjælpe healingen, transformationen og integrationen på vej.

Sessionerne ligger primært i dagtimerne fra 10-17. Nogle gange vil det være muligt at aftale en tid på søndage til vores sessioner.

Alle sessioner foregår efter aftale og hos SALIG på Østerbro i København. Jeg anbefaler, at de første sessioner ligger tæt på hinanden – i starten 1-2 sessioner om ugen og derefter 1 om ugen. Når vi først starter sættes en proces i gang, så du vil få endnu mere ud af dine sessioner, når du lægger dem tættere på hinanden.

Din investering:

3 sessioner à 2 timer:

5.300,-

5 sesioner à 2 timer:

8.000,-

10 sessioner à 2 timer:

14.300,-

Alle med mulighed for ratebetaling efter aftale.

Hvis vi efter første session beslutter at det ikke flower for os at fortsætte forløbet, betales blot den éne session. Der skal ingen pres være, da det på ingen måde gavner dig, din proces eller vores begges tid.

Betaling- og aflysningspolitik:
Betaling skal være modtaget senest 24 timer før sessionens begyndelse.

Aflysning skal ske senest 24 timer før aftalt session