Udtalelser

Det siger andre om Breathwork 1:1

Nanas oplevelse af 1:1 session

Wow det var en dyb oplevelse. Jeg anede ikke at min krop stadig gemte på en traumatisk oplevelse fra jeg var 7 år, hvor jeg blev indlagt med falsk strubehoste og ikke kunne trække vejret. Jeg oplevede i sessionen hvordan min hals og luftrør snørrede sig sammen.

Med Breathwork og Camilles nærvær kunne jeg trygt blive i følelsen og den fysiske fornemmelse og det hele gav slip. Det var blot en af de mange kropslige og følelsesmæssige fornemmelser og foreløsninger jeg oplevede i denne intense behandling. Det kan så meget anbefales. Jeg følte mig helt tryg i Camilles nærvær.

Lizettes oplevelse af 1:1 session

Jeg fik en hjertelig og varm velkomst af Camille, derefter en grundig information om hvad og hvordan Breathwork er. Under selve sessionen sad Camille ved min side og guidende mit åndedræt, når det “gik i stå”, hun tørrede min tårer, gav mig den modstand jeg havde brug for, da det var nødvendigt, hun holdt min hånd, var nærværende på en kærlig og støttende måde. Helt vidunderlig fantastisk behandlingsmetode til trauma release. Det føltes så trygt og dejligt, at have Camille ved min side under denne helt vidunderlige rejse/transformation.

Efter sessionen føltes min krop let, glad, opløftet, mega træt og på samme tid fuld af energi – som havde hele min krop været gennem en vild orgasme. Vi blev enige om, at det var orgasme på celleplan. En så fed vild oplevelse, ingen tvivl om, at der blev rykket ved gamle traumer. Tak Camille <3

Det siger andre om Breathwork retreats

Marias oplevelse af 4-dages retreat

Det er for vildt at komme hjem!! Jeg står endnu stærkere i min sandhed og min tro på mig selv, og har haft “KUNDER” i min endnu ikke åbnet biks. Jeg er flyvende og ALT kan lade sig gøre i præcis den form som livet er lige nu! Jeg er så klar på endnu en tur til foråret!!

Dianas oplevelse af 4-dages retreat

Siden jeg kom hjem fra Samsø, har jeg haft en overflodsfølelse af kærlighed indeni <3 Jeg føler, at jeg har udviklet/rykket mig mere på de 4 dage, end jeg har gjort de sidste 10 år. Jeg er blevet meget bevidst om min egen og andres energi. Jeg føler, at jeg stråler og har fået lidt lys tilbage i mine øjne. Jeg føler lidt, at jeg går rundt med en lille hemmelighed, som andre ikke kender til.Når jeg føler, at jeg kommer lidt ud af balance eller bevæger mig op i hovedet, så tænker jeg på kærlighedsbadet og alle de fantastisk kærlige oplevelser, som jeg har haft på Samsø – det grounder mig og får mig ned i mit hjerte igen<3 Mange af de ting, som jeg skammede mig over inden Samsø, har jeg prøvet at finde en ro i og se den selvkærlige handling, der ligger i det fremfor følelsen af nederlag. Derudover forsøger jeg virkelig at værne om min egen energi og mit eget space.

Christinas oplevelse af 4-dages retreat

Jeg tog den vildeste og mest rigtige beslutrning, da jeg træf valget om at tage med på retreatet til Samsø. Jeg havde aldrig prøvet breathwork tidligere, og jeg var derfor spændt på, om det overhovedet kunne hjælpe mig. Jeg blev i den grad overbevist! Det har været de skønneste, dejligste, hårdeste og mest lærerige fire dage, jeg nogensinde har oplevet. Jeg kom med optisme og jeg gik med et lettet hjerte fyldt op med kærlighed fra alle de andre smukke sjæle – og jeg troede på denne kærlighed. Jeg kan nu trække vejret helt frit, hvor jeg før har haft blokeringer, så jeg ikke kunne trække vejret helt igennem. Jeg er et meget gladere menneske med troen på, at jeg er elsket og at det er ok at modtage, uden at skulle give igen. Camille er simpelthen så dygtig en underviser. Hun udstråler ro, faglighed, medkærlighed, forståelse, og jeg kunne blive ved. Det program Camille havd planlagt, var godt tilrettelagt og velovervejet. Jeg kan meget varmt anbefale Camille. Dagene var enormt intense, og der skete alleree en forløsning for mig den første dag. Maden var super lækker og sund samt varieret. Stedet var fantastisk med utrolig smukke lokaler, værelser og rigtig gode badefaciliteter m.m. Jeg vil helt klart ansøge om en plads til det kommene retreat i april, så jeg kan komme endnu længere på min skønne rejse i de aller tryggeste hænder. Af hjertet TAK.