Om Camille

Camille Namaste
Biodynamic Breathwork & Trauma Release Facilitator ♥
Mentor & Spaceholder for dyb healing & transformation ♥
Ceremonial Cacao-mama ♥

 

Jeg har haft følelsen af at have levet et meget langt liv på grund af alt det, jeg har oplevet, de tanker jeg har gjort mig, de følelser jeg har haft inde på livet og de mennesker, jeg har mødt.

Meget af det har gjort så ondt, at jeg ikke troede, at jeg nogensinde kunne blive hel igen. Jeg kæmpede mod livet som følge af omsorgssvigt fra min far, seksuelle overgreb som barn og jeg lærte fra en tidlig alder, at det var mest sikkert at lukke ned for mange sider af mig selv.

 

Da jeg blev teenager led jeg af flere depressioner og prøvede for det meste at bedøve mig selv med cutting, alkohol og et årelangt misbrug af hash.

I 2009 er jeg ved at miste livet i en trafikulykke. Heldigvis går hele mit system i shutdown og jeg er bevidstløs i tre minutter.

Det liv jeg vågner op til et fysisk set det samme, men blev min opvågning i livet.

Dette har ledt mig på en rejse, som føles at gå fra det værste lort til at transformere al smerten til det pureste guld.

 

Breathwork blev ikke blot min redning… Det var min fødsel til et liv, som jeg kun troede var muligt for andre.

Jeg har sluppet så meget af fortidens smerte såsom seksuelt overgreb, stress, væbnet røveri, traumatisk fødsel af min søn og den trafikulykke, hvor jeg var tæt på at miste mit liv.

Jeg fandt nøglen til mit eget fængsel – det fængsel jeg havde sat mig selv i.

 

Jeg har til gengæld fundet ud af, at al den given slip har gjort, at jeg nu ved, hvordan det er at være i live! Det har gjort plads til at bruge min stemme, mærke min krop, danse, tage min plads, åbne mit hjerte og invitere så meget kærlighed ind fra min tribe og mødet med min elskede blev muligt. Jeg kan mærke min passion og mission i livet – nemlig at holde spacet for andres healing til komplet frihed i livet.