Vilkår for modtagelse af nyhedsbrev

 

Hvem udsender nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af Camille Namaste. Vores fulde kontaktoplysninger er:

Camille Namaste
Sanskevej 5
2960 Rungsted Kyst
E-mail: love@camillenamaste.com
CVR.: 36207906

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

Camille Namaste indsamler alene din oplyste e-mailadresse – dette er alt jeg behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve mv. Vores it-system indsamler i anonymiseret form oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet – herunder om nyhedsbrevet bliver åbnet, hvor lang tid mailen er åben, om der klikkes på links samt hvornår e-mailen slettes igen. Du skal herudover være opmærksom på, at hvis du klikker på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan jeg indsamle yderligere oplysninger om dig, hvis du accepterer at vores hjemmeside bruger cookies.

Hvad bruger jeg dine oplysninger til?

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, bruger jeg din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve, evt. tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig. Jeg kan endvidere bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring Camille Namaste. Herudover anvender jeg ikke din e-mailadresse. Mit brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a). De oplysninger jeg indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger jeg til at forbedre min service, så jeg i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser. Oplysninger om din brug af nyhedsbrevet bruger jeg herudover til statistiske formål i anonymiseret form.

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Jeg opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Jeg har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Jeg anvender servicen MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve. Mailchimp udbydes af The Rocket Science Group, LLC og er hjemmehørende i Georgia, USA. MailChimp opbevarer og behandler personoplysninger for mig som databehandler.

Da MailChimp er baseret i USA accepterer du udtrykkeligt med din tiltræden af disse vilkår, at dine personoplysninger afgivet for at kunne sende dig nyhedsbreve, samt oplysninger jeg genererer omkring din brug af mine nyhedsbreve kan eksporteres til og opbevares i USA. MailChimp er herudover tilknyttet til Kommissionens Privacy Shield ordning. Du kan se mere om tilknytningen her https://www.privacyshield.gov/Program-Overview.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Jeg udsender et nyhedsbrev, når jeg mener jeg har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, og det er derfor forskelligt hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra mig. Jeg bestræber mig dog på at begrænse antallet, så mine nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Jeg videregiver ikke dine oplysninger

Jeg videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Jeg videregiver kun oplysninger, hvis jeg er forpligtet til det efter loven, eller hvis jeg er forpligtet til det efter en retskendelse.

Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger

Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse) ved at enten afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen. Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet modtager du ikke yderligere fra mig, medmindre du har givet andet samtykke til at jeg må henvende mig til dig. Jeg sender dig dog en bekræftelse på, at jeg sletter dig fra modtagerlisten for mit nyhedsbrev, og jeg sletter derefter din e-mailadresse i min modtagerliste af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt i hvert nyhedsbrev du modtager fra mig.

Hvor længe opbevarer du oplysningerne om mig?

Jeg opbevarer og behandler din e-mailadresse lige så længe, som du er tilmeldt mit nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter jeg din e-mailadresse.

Hvis du framelder dig mit nyhedsbrev, anonymiseres alle statistiske data om din brug af nyhedsbrevet. Anonymiseringen sker på en sådan måde, at det ikke efterfølgende er muligt at de-anonymisere oplysningerne igen.

Dine øvrige rettigheder efter persondatalovgivningen

Efter persondatalovgivningen kan du anmode mig om indsigt i hvilke oplysninger, jeg behandler om dig.

Klage

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, jeg behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk